20 évesek vagyunk!

 

2000- ben véget ért egy évezred, de az év tavaszán megalakult és elkezdődött az Oktoklíma Kft. története.

Ez időben átalakította export üzletpolitikáját az Aermec, ennek következményeként cégünk lett a hazai kizárólagos forgalmazója. Azóta nevünk, életünk összeforrt e nagy nevű és múltú márkával, a piac megismerte az AERMEC minőséget és megbízhatóságot.

 

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, sok feladatot oldottunk meg, sok projekten vagyunk túl, kudarcokon és örömön.

Túl vagyunk a pénzügyi válságon, melyet sikerek és prosperitás követett, jelenleg globális vírusjárvánnyal küzd a világ, de ezen is túl leszünk, mert edzettek vagyunk, erősek, és kiváló a csapatunk.

A kezdetekben az internet még modemes betelefonálós volt, senki sem értette mire is jó, manapság mindent ezen intézünk, anno a mobiltelefonok táska méretű státuszszimbólumnak számítottak, manapság már minden gyerek zsebében ott lapul az okostelefon. Átalakult a világ, mások lettek az üzleti és kommunikációs folyamatok, közben beléptünk az EU- ba, rengeteget változtak-fejlődtek a berendezéseink, a régi környezetszennyező hűtőközegek már tiltó listán vannak, de egy dolog nem változott, a lelkesedésünk, és a törekvésünk, hogy a partnereinknek maximálisan azt nyújtsuk amire szükségük van.

 

Szinte nincs olyan terület ahova ne telepítettünk volna szellőzőgépet, klímaberendezést, folyadékhűtőt, hőszivattyút vagy fan coilokat. Szinte nincs olyan hazai szakmai vállalkozás akivel ne dolgoztunk volna együtt, vagy közösen valamelyik projekten.

 

Számos sikerünk közül kiemelném, hogy a hőszivattyúzás területén kezdetektől úttörő feladatot láttunk el, mára vállalkozásunk egyik vezető cég lett a hőszivattyús piac egyik szállítójaként.

Sikereinket kollégáinknak, csapatunknak, és partnereinknek köszönjük, akik bíznak bennünk, minket és az AERMEC -et választották, és mindent elkövetünk, hogy ez a jövőben is így legyen.

Fontosak a visszajelzések, melyek rávilágítanak tévedéseinkre, és lehetőséget ad, hogy korrigáljunk.

 

Köszönjük ! -

minden kedves partnerünknek, kollégánknak, együttműködő tervezőnek, szervizesnek, vásárolónknak az elmúlt húsz évet!