Cégismertető


Cégünk 2000 márciusi alapítása óta, változatlanul az észak-olaszországi Giordano Riello Holding koronaékszere az AERMEC márkanevű klímaberendezések, a szintén ugyanazon holding részeként a SIERRA kondenzátorok és hűtőtornyok kizárólagos magyarországi képviselete. A marketing, a szervizháttér és biztonság mellett számunkra és a gyártónak egyaránt a minőség folyamatos fejlesztése a legfontosabb, úgy a termékeket, mint a szolgáltatásainkat illetően.

 


Az AERMEC komoly lépéseket tesz az új technológiák bevezetésére, Inverteres motorok, kompresszorok alkalmazásával, és az összes berendezés EU ERP előírásoknak megfelel. Hűtőközegek terén a hűtőkörös berendezéseinkben az egyre inkább visszaszoruló magas GWP-űek mellett megjelentek az új, környezetbarát változatok: R32 és R1234ze.

Cégünk meghatározó pozíciót vívott ki Magyarországon a közepes és nagy (50 kW-1200 kW közötti hőteljesítményű) hőszivattyús projektek piacán. Meghatározó referenciahelyeken, úttörő projektekben vettünk részt, ennek köszönhetően cégünk az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező vállalkozás a nagy hőszivattyús rendszerek alkalmazása terén. Tevékenységünk, a hőszivattyúzás terén kivívot piaci jelenlétünk garancia arra, hogy komolyan vesszük a környezetvédelmet. Az általunk eladott és üzembehelyezett geotermikus és levegős hőszivattyúk több Megawattnyi összteljesítményével, a kiváltott gáz és foszilis tüzelések révén jelentősen hozzájárul a hazai és globális CO2 csökkentéshez.

Berendezéseink egyik fő jellemzője az energiahatékonyság, a folyadékhűtőknél a magas hatékonyság (EER), a fan coiloknál az energiatakarékos motorok alkalmazása, melyek a gazdaságosabb üzemeltetés mellett a fenntarthatóságot is szolgálja.

A folyadékhűtők és hőszivattyúk az összeszerelést követően gyári próbaüzemen is átesnek!

Minden AERMEC berendezés, a végellenőrzést megelőzően, már az alkatrészeinek a részgyártása különösen gondos ellenőrzésen esik át. Ezáltal garantálható, hogy már az alkatrészek is megfelelnek a magas minőségi követelményeknek, és nem kell attól tartani, hogy a már összeszerelt végtermék ellenőrzésekor kiderül, valamelyik komponens nem megfelelő.

Beszállítóinkkal azután alakítottunk ki hosszú távú kapcsolatot, miután megbizonyosodtunk, hogy a minőségi kérdést egyformán a legfontosabbnak tartjuk.

Országos szervizhálózatunk biztosítja az eladás után is a berendezések beüzemelését, karbantartását, gondozását, javítását.

A gyártás a legkorszerűbb szervezési elveket, robotizált technológiát alkalmazza, ezáltal folyamatosan, egyenletesen biztosítható a legmagasabb minőség. Európa egyik legkorszerűbb klímatechnikai és akusztikai kutatás- fejlesztés és vizsgálati laborjaival rendelkezik.

Az AERMEC vállalat Európa egyik vezető klímaberendezéseit gyártó vállalata, a gyártáshoz rendelkezik az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerrel. Ezen felül rendelkezik a berendezéseket minősítő EUROVENT tanúsításokkal is! (www.eurovent-certification.com).

Természetesen az összes gyártott készülék megfelel a CE előírásoknak.

Készülékeink

mondhatni

az élet

minden

területén

jelen vannak

 • lakóépületek, társasházak, panelek, családi házak
 • ipari épületek, csarnokok
 • irodaházak, intézmények, bíróságok
 • egészségügyi intézmények, kórházak, laborok
 • iskolák,egyetemek, ovódák
 • erőművek, fűtőművek, vízművek
 • közintézmények, önkormányzatok
 • egyházi épületek, templomok
 • múzeumok, kiállítóterek, kulturális intézmények
 • mezőgazdaság, borászatok, állatfarmok, terményfeldolgozók
 • konferencia centrumok,előadótermek
 • színházak, mozik

Eddigi tapasztalatainkat, és a visszajelzéseket elemezve, új utakat keresünk a továbblépéshez, melynek végső célja a kollégáink, partnereink és ügyfeleink tökéletes megelégedettsége. Jelenleg eljutottunk egy magas szintre, számos igényes helyen üzemelnek készülékeink, általunk forgalmazott berendezések, innen csak előre lehet tekinteni. Tevékenységünket pihenés nélkül fejlesztjük, felelősségteljes kapcsolatot alakítunk ki partnereinkkel és üzletfeleinkkel.

Komplett épület klimatizálási és hőszivattyús rendszereket tudunk telepíteni, melyben szinte minden termék azonos gyártmányú, amely előnyt jelent karbantartáskor, üzemeltetéskor és a garanciális ügyek kezelésekor.

Kiemelt szempontok a rendszerek esetében a biztonság, energiatakarékosság, környezetvédelem. Termékeinkre jellemző a folyamatos fejlesztés, környezetvédelem, megbízhatóság, hosszú élettartam, elegáns megjelenés és alacsony zajszint.

Magyarországon az összes berendezésre legalább 36 hónap teljes körű garanciát biztosítunk.