Új szimulációs tesztlabor az AERMEC gyárban

 

A MINŐSÉG MINDENEK ELŐTT!

Mivel a tényleges környezeti viszonyok, hőmérsékletek, előállított víz előremenő és visszatérő hőmérséklete a gyakorlatban mindig eltér a gyártmánykatalógusban megadott értékektől,  fontos, hogy a tervezés során is kiszámítható legyen a berendezéstől mit várunk el a gyakorlatban, működés közben .
Az AERMEC S.p.A. egy szinte egyedülálló akkreditált tesztlabort szerelt fel a közelmúltban, a folyadékhűtőinek az ellenőrzésére, tesztelésre. Európa egyik legkorszerűbb és legújabb tesztlaborjában lehetőség nyílik a folyadékhűtőket  működés közben ellenőrizni, nem csak  névleges katalógusban szereplő körülmények közt, hanem szélsőséges helyzetekben is. A teszlabort nagy teljesítményű  berendezésekkel hűtik és fűtik, ezáltal szimulálható akár - 20 C- os környzeti  hőmérséklet, de a nyári állapotok szélsőségeinek vizsgálataihoz akár 50 C is előállítható. Ezáltal a tervezőknek sokkal pontosabb adatokat lehet szolgáltatni a hűtő/fűtő teljesítményeket illetően, a zajszintet és az elektromos teljesítményt is beleértve.
Az egyedülálló klímatechnikai laborban végzett mérések és bevizsgálások mind az AERMEC végfelhasználók biztonságát szolgálják, pontos adatokat jelentenek a tervezők számára, továbbá nem kell meglepetésektől tartaniuk akkor sem, ha a tényleges környezeti paraméterek nem a katalógusban szereplő értékek szerintiek.

A magas gyártási minőséggel párosulva nem csak a végellenőrzést végzik el a mérőlaborokban, hanem egy-egy új termék kifejlesztése, tesztelése során is felbecsülhetetlen értékű információkhoz lehet jutni egy korszerűen felszerelt, ultramodern mérőlabornban ahol bármilyen működési körülményt lehet szimulálni.