2005/05 Építés Szerelés

 

Oktoklíma Kft.          Öt évesek vagyunk!

 

 

Az Oktoklima Kft. az észak-olaszországi AERMEC márkanevű klímaberendezések, a SIERRA kondenzátorok és hűtőtornyok, illetve a svájci D&T merülő elektródás párásítók kizárólagos magyarországi képviselete, idén ünnepli fennállásának 5. évfordulóját.

Az elmúlt évek során folyamatos forgalomnövekedést regisztráltunk, egyre többen választottak, választanak bennünket.

Sikerünk titka, hogy a megrendelőink pont azt kapják, amire számítanak, és amire szükségük van: a klímaberendezéseknek kiváló a minősége, mely az ügyfelek minden szükséges igényét kielégíti.

A készülékek előnyeit a következő tulajdonságok biztosítják: kedvező ár/minőség arány, hosszú élettartam, hatékony és csendes készülékek, energiatakarékos felhasználás, olcsó üzemeltetés, megbízható, országos szervízhálózat és 2 év garancia biztosítása minden termékre.

Másodsorban a felelősségteljes tevékenysége az Oktoklíma Kft. csapatának, a szakszerű, gyors és eredményes működése, nagyban hozzájárul a megrendelők bizalmának és elégedettségének erősítésében a termékek és a társaság iránt, így azok rendszeresen visszatérő ügyfeleinké válnak. Küldetésünk megvalósításának eszközei az ügyfelek pontos igényének felismerése, a bizalom erősítése, pozitív gondolkodás és innovatív hozzáállás, gyors és hatékony reagálás illetve a közös érdek szem előtt tartása.

Komplett épület- klimatizálási rendszereket tudunk szállítani, melyben minden termék azonos, AERMEC gyártmányú, amely előnyt jelent karbantartáskor, üzemeltetéskor és az esetleges garanciális ügyek kezelésekor.

Termékeinkre jellemző a folyamatos fejlesztés, környezetvédelem, megbízhatóság, hosszú élettartam, elegáns megjelenés és alacsony zajszint. A felhasználó számára méltó, komfortos környezetet, egészséges lakó illetve munkakörülményeket biztosít.

Magyarországon, számos helyen, a legváltozatosabb alkalmazásokra, és széles felhasználói igényeket kielégítve üzemelnek Aermec berendezések a megrendelőink legnagyobb megelégedésére.

  • a korházak közül: az Országos Traumatológiai Intézet, (Bp.), Karcagi Városi Korház; SOTE Vas utca
  • irodaházak közül: a Népszabadság napilap székháza (Bp.), Kipszer Irodaház (Bp.), Tettye Irodaház (Pécs)
  • bankok közül villányi és pécsi OTP,  Zala és Vidéke Takarékszövetkezet (Zalaegerszeg), Budapest Bank (Győr), K&H (Marcali)
  • üdülőhelyek, szállodái közül Hotel Thermál (Kehida), Hotel Európa (Keszthely), Barlangfürdő (Miskolctapolca), Claudius Hotel (Szombathely), Hotel Hélia (Bp.)
  • éttermek közül Bagolyvár Étterem (Bp.), Fausto’s Ristorante (Bp.), Columbus állóhajó, Jazz Garden
  • ipari létesítmények  Rába BPW csarnokok (Szombathely), Semperform (Sopron), Alcoa (Szfvár) Elqotech (Pécs),
  •  erőművek: Győrhő, Sopronhő, Tatabányai Erőmű, Újpalotai Erőmű
  • egyéb létesítmények Városi Sportcsarnok (Szolnok), SPQR Fiat/Ferrari Szalon, PPKE Stephaneum épület (Makovecz)
  • stb.

A marketing, a szervizháttér és biztonság mellett számunkra és a gyártóknak egyaránt a minőség folyamatos fejlesztése a legfontosabb, úgy a termékeket, mint a szolgáltatásainkat illetően.

Akik igénybe veszik szolgáltatásainkat, azok tudják, hogy minőségi és megbízhatósági kérdésekben nem ismerünk kompromisszumot. Nem volna lehetséges a folyamatos fejlődés, amennyiben az általunk forgalmazott termékek nem a legmagasabb kategóriába tartóznának.

Az általunk kizárólagosan képviselt AERMEC S.p.A Olaszország legnagyobb klímatechnikai termékeket gyártó vállalkozása.

A világon az AERMEC rendelkezik az egyik legszélesebb klímatechnikai termékkínálattal, a több mint 300 féle gyártott berendezés közt, szinte minden megtalálható, ami egy épület klimatizáláshoz szükséges lehet: split klímák, kis irodákba, lakásokba; fan coilok; légkezelők, hővisszanyerős szellőztető berendezések, folyadékhűtők, klímaszekrények számítógép termekbe, hűtőtornyok, kondenzátorok stb.

Minden általunk forgalmazott berendezés, a végellenőrzést megelőzően, már az alkatrészeinek a részgyártása különösen gondos ellenőrzésen esik át. Az AERMEC folyadékhűtők az összeszerelést követően próbaüzemen is átesnek. Addig egyetlen folyadékhűtő berendezés sem hagyhatja el a gyárat, amíg a próbaüzemen át nem esett.

Ezáltal teljességgel megbizonyosodik, hogy a berendezés nem csak hogy működőképes, hanem a névleges adatok szerinti zaj, elektromos, kalorikus tulajdonságokkal rendelkeznek. A klímatechnikai gyártók közt az egyik legaprólékosabb minőségellenőrzésével rendelkező AERMEC gyár minősége ez által a legmagasabb kategóriába sorolja a termékeket.

Mindezt sikerül nagyon versenyképes áron és feltételekkel a hazai piacon forgalmazni, berendezéseinket érdemes összehasonlítani más gyártmányokkal, és rögtön látszik a különbség a következő paramétereknél: zajszint, design, COP, méret, súly.

Köszönjük partnereinknek, hogy minket választottak, ügyfeleinknek a bizalmat, és tudjuk, ha visszatérnek, a jövőben sem fognak csalódni!