Plazmaszűrő-légtisztítás felsőfokon!

 

Plazmaszűrő nem csak allergiásoknak

Az alábbi szűrő rendszert a következő split klímák tartalmazzák: EWIH inverteres oldalfali és a EWP oldalfali split berendezések, továbbá az

OMNIA HL P és FCX  illetve FCXI fan coilokhoz kiegészítőként rendelhető.fan coilok.

 

Hivatalos viszgálat eredménye

Az Orvos és Kórháztechnikai Intézet (ORKI) vizsgálata szerint (Iktató sz. 2004/19/423), a Plazmacluster (Sharp/Aermec) használata után a egy 15 m3- es szobában a részecske (pollen, spóra, baktérium, dohánykorom)  szám csökkenés 1 óra alatt 50 %- os. A dohányfüst (3 db. cigaretta elszívása után)  1 óra után 80 %- al csökkent!

  Mire jó? 

Egy elektromos téren átáramoltatott levegőben a vegyi szennyeződéseket, szerves anyagokat lebontja, megsemmisíti. Többek kmözt a  cigarettafüst, szagok, spórák, atkák, allergének, ethilán és más mérgező anyagokat környezetre semleges természetes, a levegőben amúgy is jelen lévő, komponenseire, oxigénre, nitrogénre, vízre, széndioxidra stb. bontja, amelyek szagtalanok és nem ártalmasak a szervezetre.

 
Mivel a szűrés nem mechanikia úton történik, nem tárolja a szennyeződéseket, és soha nem tömődik el, nem kell regenerálni, továbbá fertőtleníti a levegőt, megsemmisítve a spórákat, vírusokat és baktériumokat. Főleg allergiásoknak ajánlatos a használata, de fontos higiéniai eszköz lehet rendelőkben, patikákban, szépségszalonokban, élelmiszer feldolgozóban, és mindenhol ahol fointos a csíramentes, tiszta levegő.

Nagyon rövid időn belül (1/2 óra) jelentősen csökkentik a levegőben lévő allergének és szennyeződések koncentrációját (akár a felére).

Hogyan működik?


Egy innovatív szűrési megoldáés, mely elektrokémiai úton tisztítja a levegőt.

 

A PLAZMACLUSTER a levegőben jelen levő vízmolekulákat elbontja H3 és OH- gyökökre.

Az OH- gyök minden szerves anyaggal kölcsönhatásba lép, kiütbve bebőlük a szén komponenseket, a legfontosabb építőelemet, ezáltal elemei összetevőkre bontva azt.

 Nem tömődik el, nem kell cserélni, a termelt H+ és OH-  ionok természetes anyagok, az emberi szervezetre ártalmatlanok. Mivel az ionok termelése folyamatos, nem kell az elhasználódástól, hatékonyság csökkenéstől tartani.


A berendezés légionizátorként is működik, a hegyi levegőhöz hasonlatosan, dúsítja a levegőt serkentő ionokkal.


A környezetünkben felszabaduló káros anyagok, és szennyeződések ennek megfeleleőn ártalmatlan összetevőkre bomlanak:

 

 Az OH- gyököknek mindegy milyen szerves elemmel lépnek kölcsönhatásba, legyen az vírus, baktérium, cigarettafüst, pollen, káros vegyi anyag, aceton, oldószer, szagok stb., elbontják azokat, ártalamtlan vegyületekké alakítva, és igen hatékonyan és eredményesen tisztítják a levegőt.