Átvétel előtti teszt a gyártónál

A modern klíma és hűtő berendezéseket akkurátusan kell az épületet kiszolgáló rendszerebe illeszteni. Ehhez a folyamathoz elengedhetetlen, hogy pontos és megbízható adatokkal rendelkezzünk a kiválasztott berendezésről, pontosan ismerni kell az adott körülmények közt a működését. Jelkéspe díj fejében a gyártónál teljes bizonyosságot lehet szerezni a megrendelt készülékről, még átvétel előtt.

Azon túlmenően, hogy az AERMEC gyártmányok mindegyike Eurovent minősítéssel rendelkezik, amely csak egy szabványos munkapontban tanúsítja a berendezés paramétereit, a pontos megítéléshez szükséges a tényleges üzemi körülmények közt is berendezések viselkedését ismerni.

Ennek biuztosítása miatt az AERMEC „szemtanú” vizsgáló laborjában lehetőség van a megrendelt folyadékhűtő, hőszivqattyú, légkezelő stb. berendezést működés közben, a megrendelő jelenlétében vizsgálni.

Az Európa legnagyobb vizsgáló laborja a legmodernebb műszerekkel van felszerelve, 2 MW egységteljesítményig terjedő berendezéseket lehet vizsgálni. Továbbá lehetőséget biztosít akár szélsőséges üzemállapotok szimulálására is, a külső hőmérsékleti viszony a zárt csarnokban beállítható -20 C és +55 C közt, +/- 0,2 C- os pontossággal. A tesztcsarnokot az Eurovent is használja tesztek elvégzésére.

A teszt során, a megrendelő jelenlétében lehetőség van a következő vizsgálatokra:

  • próbaüzem végzése, a helyes, tökéletes működés ellenőrzésére

  • a tervezési állapotokban a berendezés vizsgálata

  • a teljesítmények ellenőrzése

  • teljes és részterheléseken különböző működési körülmények közt a teljesítmény vizsgálata

  • extrém körülmények közti üzem ellenőrzése

  • zajkibocsátás ellenőrzése

  • indítása és üzemi áramfelvételek, elektromos adatok, elektromos teljesítmény felvételek ellenőrzése

  • a tesztekről bizonyítvány kiállítása

A vizsgálatok sorámna a műszerek valós időben grafikus felületen is jelzik a mérési eredményeket, majd a vizsgálat végén hivatalos bizonyítványt állít ki a mérési eredményekről.

Az AERMEC által bevezettet szemtanú teszt egy olyan egyedülálló és kiegészítő szolgáltatás, amely javytja a bizalmat a termékek iránt, és a megrendelőnek teljes biztonságot jelent, hogy a berendezés pontosan azt fogja nyújtani amit elvárt, és amire ígéretet kapott.