Fenntarthatóság


Tevékenységünk, a hőszivattyúzás terén kivívott piaci jelenlétünk garancia arra, hogy komolyan vesszük a környezetvédelmet.

Az általunk eladott és üzembehelyezett geotermikus és levegős hőszivattyúk több Megawattnyi összetljesítményével, a kiváltott gáz és foszilis tüzelések révén jelentősen hozzájárul a hazai és globális CO2 csökkentéshez. Berendezéseink egyik fő jellemzője az energiahatékonyság, a folyadékhűtőknél a magas hatékonyság (EER), a fan coiloknál az energiatakarékos motorok alkalmazása, melyek a gazdaságosabb üzemeltetés mellett a fenntarthatóságot is szolgálja.


Az AERMEC komoly lépéseket tesz az új technológiák bevezetésére, Inverteres motorok, kompresszorok alkalmazásával, és az össze berendezés EU ERP előírásoknak megfelel.

Hűtőközegek terén a hűtőkörös berendezéseinkben a az egyre inkább visszaszoruló magas  GWP-jűek mellet megjelentek az új, környezetbarát változatok: R32 és R1234ze.

Összegezve elmondható, a környezetvédelem, fenntarthatóság és energiatakartékosság egyik fő fejlesztési csapásirány az Aeermec-nél, mely iránnyal cégünk maximálisan tud azonosulni.