NRG-H hőszivattyú/folyadékhűtő, R32

record.image.alt|default(record|title)
CE Eurovent certified R32 Zöld komfort


JELLEMZŐK

Kültéri kompakt folyadékhűtő közületi és ipari létesítmények hűtési és fűtési igényeinek kielégítésére.

Az NRG folyadékhűtő/hőszivattyú család R32-es gázzal üzemelő magas hatásfokú, egy vagy két hűtőkörös, scroll kompresszorokkal rendelkezik.

Kondenzátor oldalon rézcsőre préselt alumínium lamellás hőcserélővel, míg az elpárologtató oldalon lemezes hőcserélővel rendelkezik, a berendezésekhez standard tartozék az elektronikus adagolószelep.

Az alapkeret és a szerkezeti elemek RAL9003 színű poliészter festéssel kezelt acél elemekből készül.

Üzemi tartomány

Hűtés módban teljes terhelésen 48°C külső hőmérsékletig tud üzemelni a folyadékhűtő, fűtésben - 15 C ig teljes terheléssel. Részletek a műszaki leírásban, modell függően változó.

R32 hűtőközeg

A folyadékhűtők a legújabb R32-es hűtőközeg töltettel rendelkeznek. Az R32 hűtőközeg alacsony GWP értékének és az új kisebb csőátmérőjű kondenzátorok alkalmazásából adódó hűtőközeg töltet csökkenésének köszönhetően az NRGFC folyadékhűtő alacsony CO2 egyenértékkel büszkélkedhetnek.

A szivárgás érzékelő standard tartozék mindegyik változatban.

Opció: Elektronikus adagolószelep

Az elektronikus adagolószelep jelentős előnyöket nyújt, különösen részterheléses üzemeknél, aminek következtében a berendezések szezonális hatásfoka növekedett.

A két kompresszoros változatokkal, köszönhetően a két darab párhuzamosan használt elektronikus adagolószelepnek, pontos és hatékony hőmérséklet szabályzás érhető el, széles üzemi tartományon belül.

Opció: Inverteres ventilátorok

A folyadékhűtő rendelhető Inverteres vezérlésű magas hatékonyságú, inverteres axiális ventilátorokkal, mely a következő előnyökkel jár:

- biztosított az állandó légszállítás,

- alacsony elektromos fogyasztás és csökkentett zajkibocsátás érhető el,

- biztosított a kondenzációs nyomástartás a teljes üzemi tartományban.

Opció: Beépített hidraulikai blokk

A hidraulikai blokkok különböző változatokban érhetőek el, fix fokozatú, vagy inverteres szivattyúkkal is.

A beépített hidraulikai blokk a főbb vízoldali elemeket tartalmazza, amelyek az eltérő feladatok kielégítésére különböző szivattyús és pufferes változatban rendelhetőek, amivel gazdaságosabb és egyszerűbb a berendezés telepítése.

Mikroprocesszoros vezérlés

A beépített gyári LCD kijelzős vezérlővel könnyedén elérhető a több nyelven rendelkezésre álló menürendszer. A vezérlés szabályozza a kompresszoros hűtést, a beállított értékek szerint. A komplett vezérlés a hibafigyeléssel biztonságos üzemelést garantál.

Minden berendezés alkalmas az Éjszakai csendesített üzemmódra.

OPCIONÁLISAN RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTŐK:

  • AER485P1 rendszer modul: A BMS felügyeleti rendszerhez való csatlakoztatása a rendszernek az RS485 szabvány, illetve a MODBUS protokoll alapján.

  • AERNET:felhő alapú eszköz folyadékhűtők és hőszivattyúk távoli monitorozására és vezérlésére, az üzemi paraméterek bármilyen okos eszközön megjeleníthetőek. Az AERNET eszköz Masterként működik a hálózatban, amelyhez legfeljebb 6 db Slave berendezés csatlakoztatható.

  • MULTICHILLER_EVO: Vezérlő panel párhuzamosan telepített berendezések egyedi szabályzására.

  • PGD1: Egyszerűsített távirányító a folyadékhűtő üzemeltetéséhez.

  • DRE: Elektronikus lágyindító, amely csökkenti az indítási áramfelvételt.


További részletek, adatlap További részletek, adatlap