Az elfagyást mindenképp meg kell előzni, erre több módszer van.
Az AERMEC fan coilokban elérhető az UV-TiO2 légtisztító, mely nagyon hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Alkalmazása tiszta környezetekben ajánlott.
Hogyan válasszunk folyadékhűtőt? Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni?
Nem lehet eleget írni a fan coilokról. Hogyan alkalmazzuk? Mire figyeljünk? Zajos tényleg? Fejlődik egyáltalán ez az iparág?
Nagy kérdés, hol vegyünk split klímát? Az olcsó no-name-et válaszuk a hipermarketek polcairól, vagy forduljunk szakcéghez?
Nem mindegy ki, mennyiért és főleg hogyan szereli fel a készüléket! Ezen nem érdemes spórolni.... miért is kell nekem klímaberendezés?


Ideje egyforma viszonyok közt összehasonlítani a berendezéseket és az energetikai mutatószámokat (COP és EER). Sok gyártó irreálisan magas COP számokat ad meg, de "elfelejtik" közölni, hogy milyen üzemi körülmények közt mérték az értékeket.

Erre okvetlenül kell gondolni! Nem is képzeljük, ha nem elég csendes a készülék amit kiválasztottunk, mennyi kellemetlenségünk és nem várt költségünk adódhat!
Légtisztítás splitekben és már fan coilokban is! - hanem hatékonyan szűri a levegőt, csökkentve a pollen, cigarettafüst stb. koncentrációt. Nem kell cserélni, nem tömődik el!
Mi a valóság? Hogyan terjed? Mi okozza? Hogyan előzhető meg?

A splitek nem olcsó termékek, ezért a kiválasztáskor több szempontot érdemes figyelmebe venni. A teljesítményen, energiaosztályon túlmenően egyéb ismérveket is érdemes megfontolni, ugyanis tévedés esetén költséges a már felszerelt készülék cseréje!
Aggódik, hogy nem azt kapja amit rendelt? Megbizonyosodhat a gyártónál, átvétel, leszállítás előtt, hogy amit előzetesen ígértünk, azt a berendezés a a valóságban is tudja majd.
Európai szabványos számítása a hőszivattyúk energetikai hatékonyságának.