Cégismertető - Minőség

Cégünk kizárólag kiemelkedő minőségű termékeket forgalmaz, amelyekre nyugodtan biztosíthatunk 24 hónap teljeskörű garanciát.

Beszállítóinkkal azután alakítottunk ki hosszú távú kapcsolatot, miután megbizonyosodtunk,hogy a minőségi kérdést egyformán a legfontosabbnak tartjuk.

 Osrzávgos szervizhálózatunk biztosítja az eladás után is a berendezésekbeüzemelsét, karbantartását,  gondozását, javítását.

Minden AERMEC berendezés, a végellenőrzést megelőzően, már az alkatrészeinek a részgyártása különösen gondos ellenőrzésen esik át. Ezáltal garantálható, hogy már az alkatrészek is megfelelnek a magas minőségi követelményeknek, és nem kall attól tartani, hogy a már összeszerelt végtermék ellenőrzéskor kiderül, valamelyik komponens nem megfelelő. A folyadékhűtők és hőszivattyúk az összeszerelést követően gyári próbaüzemen is átesnek!

A gyártás a legkorszerűbb szervezési elveket, robotizált technológiát alkalmazza, ezáltal folyamatosan , egyenletesen biztosítható a legmagasabb minőség.

Európa egyik legkorszerűbb klimatechnikai és akusztikai kutatás- fejlesztés és vizsgálati laborjaival rendlkezik.

Az AERMEC vállalat Európa egyik vezető klímaberendezéseit gyártó vállalata, a gyártáshoz rendelkezik az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerrel.
Ezen felül rendelkezik a berendezéseket minősítő EUROVENT tanúsításokkal is !

(www.eurovent-certification.com).

A SIERRA mint az AERMEC- el egy tulajdonosi kézben lévő vállalat, ugyanazokat a minőségi elveket vallja, mint az AERMEC- nél ismerrtetett.

 A FRAL gyártó a párátlanító készülékeket nagy tapasztalattal és gondopsággal gyártja. Fontos, hogy a berendezések megbízhatóak legyenek, a katalógusban szereplő adatok minden körülmények közt megfeleljenek a valóságnak. Minden készüléket eladás előtt a gyárban gondos minőségellenőrzésnek vetik alá, és csak a követelémények teljesítése után kerülhet forgalomba.

A D&T merülő elektródás gőzfejlesztőket gyártó vállalkozás, a svájci hagyományoknak megfelelő minőségben készíti termékeit. A berendezések kiválló minőségben, tartóssággal és megbízhatósággal készülnek.

Természetesen az összes gyártott készülék megfelel a CE előírásoknak.