Számos helyszínen, családi házaktól kezdve, ipari csarnokokig, magánfelhasználók és közületi irodaházak, kórházak, kastélyok, szállodák használják elsődleges fűtésre, hűtésre az Aermec hőszivattyúkat.
Magyarországi referencia, a teljesség igénye nélkül. A listában a felhasználási terület minden reprezentánsa szerepel: vendéglátás, egészségügy, ipar, közület, hivatal, egyetemek, magánszféra, üzleti szféra stb.
Budapest, 2021. május 5. – Közép-Európában egyedülálló, kutatási-fejlesztési célú vertikális farmot adtak át a Tungsram újpesti központjában, AERMEC berendezésekkel biztosítva a megfelelő mikroklímát.
Igen, ezek AERMEC hőszivattyúk: A 160 talajszondás és egy levegős hőszivattyú az épületek teljes hűtési és fűtési energiáját biztosítja, a tetőkön elhelyezett napelemek pedig a villamosenergia felhasználás egy jelentős részét is fedezik.
Országos jelentőségű projektnél alkalmaztuk a polivalens hőszivattyúkat, energiatakarékos egyidejű hűtés-fűtésre, talajszondákkal kiegészítve.

A Klebelsbeg Kastély gépészeti felújításakor Aermec berendezések kerültek kiválasztásra.
A Teleki-Tisza Kastély felújításakor Aermec folyadékhűtő és fan coilok kerültek beépítésre.
2016 nyara óta egy Aermec folyadékhűtő végzi a fehérjefeldolgozóban az alapanyagok hűtését.
Komfort hűtés-fűtés a kibővített csarnokban.
Modern irodaház több mint 700 db. AERMEC fan coillal.
Aermec berendezések technológiai hűtésre
Irodaépület folyadékhűtős, fan coilos hűtési rendszerrel.
NRB folyadékhűtők technológiai hűtésre
Jelenleg ez a hazai geotermikus hőszivattyús referenciák közül a legnagyobb teljesítményű projekt.

Az 1700- as évek elején épült műemlék épület új korszerű fűtő/hűtő rendszert kap, 90 % hatékonyságú hővisszanyerős szellőzéssel.

Egy 250 kW-os Aermec NRB folyadékhűtő biztosítja az irodaház hűtését.
Ipari környezetben is, technológiai hőigény kielégítésére is egyre inkább terjed a hőszivattyú alkalmazása. És négycsöves rendszerrel még ezt is lehet fokozni, a hulladékhő minimalizásával is lehet hűteni.
NRL folyadékhűtő a cigarettagyártásban
Az új repülőműzeum fűtése, hűtése és melegvíz ellátását geotermikus hőszivattyúval oldjuk meg.
Kézenfekvő megoldás, hiszen a hálózati víz szinte korlátlanul rendelkezésre áll egy vízszolgáltatónál.
Technológiai hűtés autóalkatrész gyártásra.
Geotermikus fűtés jól alkalmazható köz-, és oktatási intézményekben is. Kedvezőbb fűtés, környezetbarát megoldás.
Az Országház bővítésekor a Duna közelségét is kihasználva a legenergiatakarékosabb, legkörnyezetbarátabb technológiát alkalmazták a fűtés-hűtés-HMV biztosítására.
Építőipari nívódíjat kapott sport és szabadidő kategóriában a Halassy Olivér Városi Uszoda az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének 25. jubileumi ünnepségén.
Luxus lakások és irodák Budapest belvárosának szívében.
Belvárosi környezetben, az épület "működése" közben épült ki a komplett fan coilos hűtő rendszer. Légcsatornázható folyadékhűtők, és mennyezet alatti burkolatos fan coilok biztosítják a hűtést.
AERMEC hőszivattyúk hűtik, fűtik az úttörő épületet.
Ipari környezetben, környezetvédelmi szemlélettel, és jól megfontolt gazdaságossági okokból a hőszivattyú lehet az optimális választás.
Az újonnan épült, modern AUTÓKLUB irodaházat AERMEC hőszivattyúval fűtik és hűtik.
A 256 lakásos panelház a múlt évben a távhőről áttért hőszivattyús fűtésre. A fűtés és HMV termelés kizárólag AERMEC WSA hőszivattyúkkal történik, és most mögöttünk van egy sikeres fűtési szezon is.

Végre egy többszörösen jó hír: heteken belül britokba vehetik törökbbálinti új (és most már saját!) munkahelyüket a Pannon dolgozói. Azért, hogy beköltözhessenek, vezérigazgatójuk ma megnyomott egy gombot a Pannon-erőd gépházában, és ezzel megindította ha
Példamutató, környezettudatos építkezés Magyarországon a szentendrei REC új konferenciaközpontja, AERMEC NBWH hőszivattyúval fogják fűteni/hűteni.
Rendhagyó innovatív pionír projekt a hulladékhő hasznosítására