Teszteltesse a berendezést leszállítás előtt

A modern infrastruktúrák optimalizált HVAC-megoldásokat igényelnek, amelyek teljes mértékben integrálódnak az általános rendszerkövetelményekbe.

Ennek elérése érdekében az Aermec dedikált és személyre szabott megoldásokat kínál, amelyek tökéletesen megfelelnek akár az egyedi igényeknek. Kedvező áron kínálja a "tanutesztet", mely a gyárban elvégezhető.

A gyártói bázison megrendelő képviselőjének jelenlétében, felügyelete mellett végzett terméktesztek az Aermec által nyújtott további biztosítékot jelentenek, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy még a leszállítás és telepítés előtt ellenőrizze, hogy a projekttel kapcsolatos energetikai hatékonysági, teljesítmény követelmények teljesülnek.

Az Aermec gyári terméktesztjei lehetővé teszik a következő folyamatok megvalósítását és validálását:

  • Tesztek tervezési feltételekkel, valamint személyre szabott, ügyfél által meghatározott feltételek, munkapontok mellett.
  • Ellenőrizhető, hogy a termékek megfelelően működnek-e a helyszíni telepítés után.
  • Megyőződhet arról, hogy az elvárt teljesítményszintek mindig teljesülnek.
  • Működtetik a berendezést teljes és részleges terhelések mellett is, feltérképezhető a tényleges teljesítményt és az energiafogyasztást.
  • Szimulálható a működés extrém körülmények között, beleértve a rendkívül alacsony és magas környezeti hőmérsékletet is.
  • Végezhetőek zajmérések specifikus körülmények közt
  • Szimulálhatóak a működést a tervezett működési határokon és e határokon túli szélsőséges szinteken is.
  • Lehetővé teszi olyan ellenőrzések elvégzését, amelyek elősegítik a zökkenőmentes indítást és a helyszínen történő üzembe helyezést.
  • A gyártó kiállítja a vizsgálatokhoz használt berendezések teljes kalibrációs tanúsítványkészletét.Az Aermec dedikált tanúvizsgáló létesítményei, amelyek Európa legnagyobb légkondicionálás-vizsgáló csarnokába vannak beépítve, lehetővé teszik akár 2 MW teljesítményű egyedi berendezések teljes terhelésen történő tesztelését.

A létesítményeket az Eurovent által a tanúsításhoz kiválasztott, legfeljebb 1500 kW teljesítményű hűtők és hőszivattyúk tesztelésére használják, és lehetővé teszik a pontos tanúvizsgálatot +/- 0,2°C-os pontossággal és -20°C és +55°C közötti környezeti hőmérséklettel.


Az Aermec tanúteszteket kínál lég- és vízhűtéses hűtők és hőszivattyúk, légkezelő egységek, közvetett párolgásos hűtők és szárazhűtők számára; de Data Center szimuláció is elérhető.


A kényelmes ügyféltér lehetővé teszi a jelenlévők számára, hogy valós időben grafikusan nyomon követhessék az összes tesztet, folyamatosan megjelenítve és rögzítve az összes mért adatot.

Végül, az Aermec hivatalos írásos jelentést ad ki, amely részletesen meghatározza és részletezi az összes vizsgálati eredményt és körülményt, és hivatalos megerősítést kínál az ügyfélnek az elvégzett tesztekről.


Az Aermec tanútesztek egy olyan kiegészítő szolgáltatás, amelynek célja, hogy optimalizált megoldásokat biztosítsanak, amelyek tökéletesen megfelelnek a felhasználói igényeknek, kiküszöbölve a nem kívánt és váratlan problémák lehetséges kockázatát a területen.