Vissza az előző oldalra ...

Web jogi nyilatkozat

Az www.oktoklima.hu, www.aermec.hu weboldalakat az Oktoklima Kft. üzemelteti.

 1. A Weboldal tartalmát ingyenesen és anélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia.
 1. A Weboldalon a számítógépek internet címei, az IP-címek naplózásra kerülnek, hogy rögzítsék a felhasználó látogatását. Ezeket az adatokat elemezve az Oktoklima kft. statisztikákat készít amelyeket a webfejleszténél, a látogatottság növelése érdekében elemez. Az IP címekkel párhuzamosan semmilyen személyes adat rögzítése nem történik.
 1. A Weboldal tartalma és linkelése
 2. A Weboldalon található tartalom kizárólagosa az Oktoklima Kft. tulajdonát képezi és a előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel. A Weboldalról nem megengedett semmilyen tartalom másolása, cikkek átvétele, más honlapon való szerepltetése, nyomtatása, sokszorosítása, terjesztése az Oktoklima Kft írásos belegyezése nélkül.
 1. Amennyiben a saját weboldaladra vagy más weboldalra (vagy bármelyik elemére) mutató linket, vagyis hiperhivatkozást, kíván elhelyezni, azt kizárólag a következő feltételek betartása mellett teheti meg.
  • 1, a Link kizárólag a Weboldal tartalmára mutathat, a tartalom többszörözése, másolása vagy frame-ek (illetve egyéb keretek) használata nem lehetséges;
  • 2. a Linkelő Weboldal nem keltheti azt a benyomást, hogy az Oktoklima Kft. javasolja vagy egyébként támogatja az adott oldalon forgalmazott vagy kínált szolgáltatás vagy termék igénybevételét vagy megvásárlását;
  • 3. a Linkelő Weboldal nem szolgáltathat vagy tartalmazhat valótlan információt az Oktoklima Kft. és a Linkelő Weboldal fenntartója között fennálló jogviszonyról.
  • A linkelésre vonatkozó szabályok megsértése esetén az Oktoklima Kft. jogosult lesz a Weboldalra mutató Link azonnali eltávolítását, és a jogsértéssel felmerült kárának megtérítését követelni.
  • A Weboldalak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a Weboldalon hozzáférhető tartalom (ideértve a Weboldal működése során használt szoftvert is) pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az Oktoklima Kft. által felhasznált nagy számú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az Oktoklima Kft. nem felel.
  • A Weboldalon nyújtott tanácsadási szolgáltatások, méretező programok használata keretében közzétett válaszokért, eredményekért, kalkulációkért és azok bármilyen következményeiért az Oktoklima Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.